Dule 'ukida vojsku'? (20.45)

Autor: Miloš Marković
petak 17.01.2014.
12:34
Izvor: Sportske.net

Pred Partizanom je treći ovosezonski okršaj sa velikim moskovskim timom. Može li Dule u trećem pokušaju da 'ukine vojni rok'?

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Za nepuna tri meseca, Partizan će treći put igrati sa ekipom CSKA iz Moksve.

Armejci stižu u Beograd oslabljeni, ali ništa manje namere da ostvare još jedan trijumf nad ekipom koju vodi Duško Vujošević.

Razočarani porazom od Bajerna, crno-beli ne prestaju da veruju u čuda, iako bi poduhvat i eventualna pobeda nad moskovskim timom upravo bila ravna čudu.

O tome je govorio i Duško Vujošević.

Bilo bi čudo kada bi se dobila neka utakmica u ovoj fazi, jer igramo protiv timova koji su u mnogo boljem stanju od nas.“

"U ovoj fazi Evrolige nema protivnika koji nije jak, a CSKA je među najjačima. To je ozbiljan klub, sa ozbiljnom organizacijom i trenerom. Dobro se poznajemo ovo je treća utakmica ove sezone", rekao je Vujošević.

Partizan će na svojoj strani, ponovo, imati podršku vernih navijača. Tim koji ove sezone ima velikih problema, kako finansijskih, tako i kardovskih, u podršci Grobara upravo i nalazi snagu da pognute glave gura napred, ide protiv svojih mogućnosti.

Imamo obavezu da damo maksimum, da svako od igrača da 120 odsto svojih mogućnosti. Oni se tako i ponašaju i siguran sam da će na častan i dostojanstven način braniti svoje ime i prezime", rekao je Vujošević.

Utakmica trećeg kola Grupe F u TOP 16 fazi Evrolige igra se od 20.45 u Beogradskoj areni.

Crno-beli su do sada pretrpeli oba poraza u grupi, a CSKA je ostvario obe pobede. Može li ove večeri da se desi čudo o kome je govorio Duško Vujošević?


Ne propustite