Duljaj ponovo u Humskoj?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.05.2013.
22:03
Izvor: Sportske.net

Iskusni srpski internacionalac Igor Duljaj mogao bi da se vrati u Partizan i nadomesti prazninu nastalu odlaskom Milana Smiljanića u Genčlerbirligi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan uveliko pravi planove za narednu sezonu, odnosno početak kvalifikacija za Ligu šampiona. Ekipa će biti izmenjena, a promene bi mogle da budu jako velike.

O tome svedoče i prvi zvanični odlasci iz Humske. Milan Smiljanić potpisao je za Genčlerbirligi a Tomislav Pajović neće dobiti ugovor u Partizanu, pa će se vratiti u Moldaviju, u matični Šerif.

Kada su pojačanja u pitanju, spekulacije su najčešće vezane za momke koji su već nosili dres Partizana. Među njima su Andrija Delibašić i Simon Vukčević ali je napadač Valjekana već demantovao glasine da se vraća u Humsku.

Među fudbalerima kojima na kraju tekuće sezone ističe ugovor nalazi se i prvotimac Sevastopolja Igor Duljaj. Srpski internacionalac je 2003. godine otišao u Šahtjor i od tada je ostvario velike uspehe sa tim klubom.

Iako ima 33 godine Duljaj i dalje igra na visokom nivou i nema sumnje da bi za ekipu Partizana bio pojačanje. Njegov dolazak mogao bi da utiče na iskustvo defanzivne vezne linije koja je ostala na plećima manje iskusnih igrača.

Ranije se recept dovođenja bivših igrača pokazao kao dobar za ekipu Partizana kojoj su Krstajić, Đorđević, Smiljanić, S. Ilić, Vukić, Ilijev, Babović i Lomić dali mnogo nakon što su drugi put obukli crno-beli dres.

Ne propustite