Dupla doza treninga za "Romantičare"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.02.2012.
13:18
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Nakon jučerašnjeg poraza od kijevskog Arsenala fudbaleri OFK Beograda danas će odraditi dve trening sesije. Kiša ih je jutros zadržala u sali ali će popodnevni trening odraditi na terenima Limak Lara.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Posle dva odigrana meča plavo-beli sa Karaburme nastavljaju još jačim tempom na pripremama u Antaliji. Nerešeno sa Metalurgom i jučerašnji poraz od Arsenala iz Kijeva nisu posebno uticali na samopouzdanje igrača.

Naprotiv, ekipa danas odrađuje dupli trening i sprema se za duele koji ih očekuju. Već sutra OFK će na megdan Spartaku iz Nalčika a 22. februara očekuje ih "bratski" duel sa Dinamom iz Moskve.

Desni bek romantičara Petar Planić izneo je svoje mišljenje o predstojećim susretima i dosadašnjem toku priprema.

"Radujemo se susretu sa starim rivalom i bratskim klubom koji nas očekuje. Međutim naš prioritet su sve utakmice u Turskoj i da se dobro spremimo. Prva naredna je Spartak i okrećemo se njoj."

U OFK Beogradu se nadaju da će naredni mečevi doneti i očekivane pobede, iako je primarni cilj da ekipa spremno dočeka nastavak sezone, te da shodno svojim ambicijama plasman na tabeli bude bolji od onog jesenašnjeg.

Ne propustite