Džajić i Čović ponovo oči u oči!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.01.2013.
18:41
Izvor: Beta

Kako je i najavljeno, članovi Upravnog odbora Crvene zvezde okupili su se u ponedeljak na Marakani, gde zasedaju prvi put posle sukoba predsednika Dragana Džajića i potpredsednika Nebojše Čovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sednici koja je nešto posle 18 časova počela na stadionu u Ljutice Bogdana, prisustvuje većina ostalih članova UO, a u službene prostorije su ušli i sportski direktor kluba Zoran Stojadinović, generalni sekretar Miodrag Zečević i njegov zamenik Stefan Pantović, kao i predsednik Sportskog društva Crvene zvezde Petar Škundrić.

Posle sednice bi trebalo da se zna da li će predsednik Džajić ostati u klubu posle sukoba s Čovićem.

Beogradski mediji preneli su u sredu da je u klupskim prostorijama došlo do fizičkog sukoba prva dva čoveka tog kluba, posle čega je Džajić navodno rekao da odlazi iz Zvezde.

Dan posle pred novinare su izašli generalni sekretar Zečević i drugi potpredsednik kluba Slaviša Kokeza, koji su demantovali da je bilo fizičkog obračuna.

Džajić se u novembru posle osam godina vratio u klub, kada je prvo predvodio Radnu grupu, a potom su održani izbori, gde je on bio jedini kandidat, na kojima je izabran za predsednika.

Ne propustite