Džajić: "Ispunili smo decenijsku želju"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.07.2013.
14:38
Izvor: Sportske.net, Beta

Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić kazao je da je klub danas ostvario decenijsku želju dovođenjem Miloša Ninkovića a potpredsednik Slaviša Kokeza pohvalio je ljudske kvalitete veznog igrača i odao mu priznanje zbog odluke da za mnogo manje novca do

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Miloš Ninković potpisao je danas ugovor sa Crvenom zvezdom i tako ostvario životni san. Iako je ponuda vicešampiona Srbije bila mnogo manja od onih iz inostranstva, bivši vezista Čukaričkog, Dinama i Evijana odabrao je klub sa "Marakane"

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je da je time ostvarena želja koju je klub imao još pre deset godina kao i da prelazni rok nije gotov i da je Ninković glavno, ali ne i jedino pojačanje.

"Miloš Ninković je i pre 10 godina bila naše želja, dok je igrao u Čukaričkom, ali tada nismo usepli da se dogovorimo. On je veliko pojačanje, očekujemo mnogo od njega i drago mi je što je došao kod nas. Prelazni rok nije gotov, traje do 31. jula i mi radimo sve da napravimo jak i ozbiljan tim", rekao je Džajić.

Predsednik sportske komisije Zvezde Slaviša Kokeza rekao je da je Ninković ovim potezom pokazao da je veliki zvezdaš.

"Ja sam još pre 10-ak dana rekao da je transfer blizu uprkos naporima da se dokaže suprotno. Miloš je ovim dokazao da je veliki zvezdaš, odbio je klubove gde je mogao mnogo da zaradi i došao je ovde da igra za mnogo manje para. On je primer da ne treba verovati raznim menadžerima koji deci govore da treba da idu sa 18, 19 godina. Miloš je najbolji primer da Zvezda funkcioniše i hvala onima koji su verovali", rekao je Kokeza.

Potrpedsednik Zvezde Nebojša Čović rekao je da i zimus transfer bio blizu, ali da je tek sad mogao da se ostvari.

Ne propustite