Džajić: "Kako baš sada kad smo prvaci ne igramo Evropu?"

Autor: Miloš Marković
petak 13.06.2014.
12:02
Izvor: Sportske.net

Dragan Džajić ne upire prstom, ali poručuje da su neke stvari u vezi čitave priče o evropskoj suspenziji indikativne.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda planira detaljno da istraži da li je neko od čelnika prikazao netačne podatke u sedištu UEFA, koja je optužila rukovodeće organe Zvezde da su prikrili dugovanja.

Dragan Džajić ističe u razgovoru za 'Informer' da će se u narednim danima održati sednica Odbora za hitna pitanja, na kojoj će se raspravljati o papirima koje je UEFa prikazala javnosti.

Ne želeći da prejudicira, Džajić ističe da će neko morati da odgovara ukoliko se pokaže da je neko namerno lažirao podatke.

"Ukoliko se to ispostavi kao tačno, neko će da odgovara. Međutim, ne mogu sad da ishitreno reaguje,m i kažem da je neko kriv dok se tako nešto ne utvrdi.“, rekao je on uz poruku da je čitava stva indikativna.

„Neću da upirem prst ni u koga, ali Zvezda je i ranijih godina bila u dugovima, preživljavala i sastavljala kraj s krajem, ali je i kvalifikacije za evropska takmičenja igrala i kod UEFA je sve bilo u redu.“

„Baš sada kad smo prvi i kad smo prekinuli dominaciju Partizana ne igramo Evropu. Ne mogu da tvrdim ništa, samo kažem da je indikativno.“, istakao je prvi čovek kluba.

Ne propustite