Džajić: ''Nije vreme da se mnogo slavi''

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.05.2013.
14:19
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kako je i najavljeno, Crvena zvezda prigodnim koktelom obeležila 22 godine od najvećeg uspeha u klupskoj istoriji - osvajanja titule evropskog prvaka u Bariju 1991.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda se u prisustvu prijatelja kluba i predstavnika medija podsetila legendarne večeri iz Barija 1991. godine, kada je ''pokorena Evropa'' i ostvaren najveći uspeh srpskog klupskog fudbala u istoriji.

Od aktuelnog rukovodstva svečanosti su prisustvovali predsednik kluba Dragan Džajić, potpredsednik Nebojša Čović, sportski direktor Zoran Stojadinović, a trofejnu generaciju crveno-belih predstavljao je golman Stevan Stojanović.

Prvi čovek Crvene zvezde Dragan Džajić se tom prilikom obratio prisutnima, naglašavajući da je tada ostvaren najveći uspeh u istoriji kluba, ali i da obzirom na aktuelnu situaciju ''nije pravo vreme za neka velika slavlja''.

"Pominjao sam mnogo puta da će Zvezdin uspeh retko koja ekipa sa ovih prostora uspeti da ponovi. Međutim, život teče, traže se nove obaveze, novi uspesi. Nije vreme da se mnogo slavi, znamo u kakvoj smo teškoj situaciji, ali svi koji rade u Zvezdi moraju da imaju maksimalne sportske ambicije.

Rezultat zbog navijača mora da bude na prvom mestu, a da bismo to ostvarili, potrebno je da napravimo dobar tim i dominiramo u našem prvenstvu, a zatim pokušamo i nešto slično u Evropi",
poručio je Džajić.

On je dodao i da će u Zvezdi uvek obeležavati ovaj datum, a da će i svečanost biti ''lepša'' kada se klub vrati na staze uspeha.

''Mi se na ovaj način ne udvaramo navijačima, već jednostavno smatramo da i oni znaju da pomognu kada je najteže. Ne znamo koliko ćemo mi ostati u Crvenoj zvezdi, ali važno je da Crvena zvezda ide u nekom dobrom pravcu i da postiže rezultate. Svi oni koji budu sada i ubuduće radili u Crvenoj zvezdi, moraju imati taj cilj - uspehe na sportskom planu'', izjavio je Džajić.

Ne propustite