Džajić: ''Opet počinje hajka, ali neće me oterati!''

Autor: Darko Mitrović
subota 20.04.2013.
12:26
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Predsednik Crvene zvezde putem zvaničnog klupskog sajta oštro reagovao na pojedine informacije koje su se u subotu pojavile u medijima, a u vezi sa njegovim navodnim dugovima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Razlog Džajićevog reagovanja bio je današnji tekst u ''Kuriru'', u kome se prenosi izjava Milana Đuričića, suvlasnika građevinske firme ''Tehnograf'' da mu Dragan Džajić i nekadašnji generalni sekretar Zvezde Miloš Marinković navodno duguju oko pola miliona evra na ime pozajmica iz 2004. godine.

Predsednik Crvene zvezde se brzo oglasio ovim povodom, oštro demantujući te tvrdnje, uz najavu da će zbog ''nove hajke'' koja se vodi protiv njega, ''preduzeti određene mere''.

Izjavu Dragana Džajića objavljenu na zvaničnom sajtu Crvene zvezde prenosimo u celini:

''Povodom natpisa u dnevnom listu "Kurir" od dana 20.04.2013. godine, a u svojstvu predsednika kluba i svoje lično ime izjavljujem da nikada nikakve naloge za pozajmice nisam davao i smatram da se ponovo radi o orkestriranoj hajci blaćenja mog imena i pokušaja iznude novca, moguće od strane istih struktura

Razmisliću koje ću mere preduzeti, ali neke sigurno hoću. Ovakve i slične laži neće me sprečiti da funkciju predsednika kluba obavljam časno i savesno, kao i do sada. Ovakve neistine me neće naterati da ispunjavam nečije ambicije i zadovoljavam finansijske interese.

Neće me naterati ni da napustim mesto predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda i odem iz srpskog fudbala. Već sam doživeo da svaki napredak Crvene zvezde i moj doprinos srpskom fudbalu izazivaju napade temeljene na lažima od onih koji su odlivanjem novca iz Crvene zvezde doveli i srpski fudbal u ovakvo, loše, stanje'', izjavio je Džajić.

Ne propustite