Džajić: "Prioritet je JSL"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.06.2013.
14:28
Izvor: Sportske.net

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić ne bi voleo da bira između prioriteta kluba na čijem se čelu nalazi ali je ipak nagovestio da je trofej u domaćem šampionatu prvi na listi onoga do čega Zvezda mora da dođe.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Svestan količine problema u kojima se Crvena zvezda nalazi, predsednik Dragan Džajić nije voljan da pravi prioritete i govori šta je u datom trenutku najbitnije za klub.

Mnogo polemike vodilo se oko toga treba li Zvezda uopšte da nastupi u Evropi pri trenutnom stanju stvari a legenda Zvezde smatra da je prvenstvo Srbije ono na šta fudbaleri moraju da se fokusiraju.

"Ako moramo da biramo, za Zvezdu je prioritet osvajanje prvenstva. Tako je bilo od kada je osnovana i tako će biti uvek. Druga je stvar šta život nameće, a zna se da klub nema para za sve što bi želeo da uradi" kazao je Džajić za "Blic".

Bez obzira na pritiske, predsednik crveno-belih zahteva da se Zvezdi ne "stavlja nož pod grlo" i nameće obaveza ostvarivanja uspeha.

"Ni sada se ne odričemo titule, ali niko nema pravo da Zvezdi stavlja nož pod grlo. Za sada preskačemo prepreke i videćemo dokle ćemo stići. Prošle godine smo menjali trenere: prvo Prosinečkog, pa Jankovića... Sa Pintu je stigao usred proleća, a sada će moći da obavi kompletne pripreme sa igračima i dođe do najboljih. Ali, prazna obećenja u stilu 'sigurno ćemo uzeti titulu' od mene nikad nećete čuti" jasan je Džajić.

Za desetak dana Sa Pintu će opet okupiti prvotimce i početi pripreme za novu sezonu i kvalifikacije za LE koje su još uvek pod znakom pitanja zbog novonastalih problema.

Ne propustite