Džajić: ''Ubedljivo sam pobedio Partizan!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.11.2013.
11:20
Izvor: Sportske.net, Sport

I pored sve češćih kritika koje su izazvale Zvezdine primedbe na račun suđenja u Superligi, predsednik crveno-belih Dragan Džajić odgovara da ni i on, ni njegov klub ne žele da ignorišu loše pojave u našem fudbalu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle istupa Nenada Bjekovića u javnosti i konstatacije da Zvezdin predsednik previše pažnje posvećuje Partizanovim utakmicama, Dragan Džajić se oglasio u izjavi današnjem ''Sportu'', gde tvrdi da je mnogima njegov povratak na čelo Zvezde trn u oku.

''Nemam šta da krijem, uvek sam pratio Partizan i pratiću ih i dalje. Sa njima sam borbu vodio pet decenija i kad podvučem crtu - ubedljivo sam ih pobedio'', jasan je Džajić.

Prvi čovek Zvezde ne krije da posle Zvezdinih šest godina bez titule, aktuelno rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana trpi veliki pritisak, zbog velike želje 'armije navijača', da se taj post prekine.

''Njih ne zanimaju sudije, ni FSS, to je pritisak na nas'', dodao je Džajić.

Zvezda ovih dana, osim sa suđenjem, ima problema i sa nezadovoljstvom pojedinih igrača, poput Marka Vešovića, koji je u ponedeljak zatražio raskid ugovora. Postoji bojazan da bi tokom zimske pauze moglo još nekolicina Zvezdinih prvotimaca da krene tim putem, ali Džajić i tu ima jasan stav.

''Zvezda neće nikog da moli'', tvrdi prvi čovek Zvezde








Ne propustite