Džejms: "Jedva čekam susret sa navijačima"

Autor: Miloš Marković
sreda 08.02.2012.
14:15
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Pojačanje Partizana se nada da će opravdati očekivanja koja od njega ima zahtevna i vatrena publika koja se, kako kaže, retko sreće na košarkaškim terenima.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Konačni završetak sage oko dolaska Dominika Džejmsa skinuo je veliki kamen sa srca navijača, crno-beli su dobili novog organizatora igre, koji je presrećan jer se čitava stvar završila.

„Skoro tri nedelje sam trening-igrač. Srećan sam da su moji menadžeri završili ceo posao, jedva čekam da istrčim pred navijače.“ rekao je Džejms.

Amerikanac je impresioniran čuvenim „Grobarima“.

„Prva utakmica koju sam gledao po dolasku u Evropu je bila Partizan – Makabi, kada je u Partizanu igrao Mekejleb. Pitao sam ga da li je moguće da je onakva atmosfera!"

"Navijači kakve ima Partizan su suština košarke!“ prenosi Žurnal izjavu Partizanovog košarkaša.

Džejm je naglasio da se vrlo brzo uklopio u ekipu i da je stvorio izuzetno pozitivne kontakte sa saigračima.

„Izdvojio bih neverovatan nivo profedionalnosti svih u klubu, na terenu i van njega. Ovi ljudi svakodnevno žive sa takvim manirima.“

„Trener je sjajan, pravi učitelj, obraća pažnju na svaki detalj. Svoje saigrače sam veoma brzo zavoleo i zaista ne mogu da izdvojim nikoga posebno. Ipak, mislim da ako želim da budem bolji, obavezno moram da sluđam Peru Božića."

"Lako je videti zašto ima takvu reputaciju i kao igrač i kao osoba. Bio je neverovatan prema meni, naučio sam mnogo od njega za ovo kratko vreme.“ ističe Džejms.


Ne propustite