Dženkins i Šilb - Pregledi, pa pravac Zlatibor!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.08.2013.
13:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdine novajlije u sredu obavile lekarske preglede po dolasku na Mali Kalemegdan, posle čega se konačno priključuju novim saigračima na pripremama na Zlatiboru.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Posle zvanične promocije, obavljene u utorak, Blejk Šilb i Čarls Dženkins su u sredu imali medicinska testiranja, kako bi nesmetano mogli da se stave na raspolaganje treneru Dejanu Radonjiću.

Društvo im je pravio i zemljak Demarkus Nelson, a šta ih očekuje na Zlatiboru, već ih je obavestio centar Boban Marjanović, ili kako ga oni zovu - 'Bobo'.

''Bobo mi je rekao da se na planini veoma jako trenira. Nisam imao prilike do sada u karijeri da budem na takvoj vrsti trening kampa, ali se nadam da ću se brzo prilagoditi'', izjaviio je Dženkins, koji je Marjanovića upoznao još na nekim od letnjih kampova NBA.

''Imamo zajedničkog agenta koji nas je spojio dok je Bobo bio u Americi na letnjim kampovima. Komuniciramo preko poruka i od njega sam dobio dosta informacija'', otkriva Dženkins.

A Blejk Šilb je po dolasku na Mali Kalemegdan impresioniran Zvezdinom istorijom.

''Bio sam veoma prijatno iznenađen terenima koji su bili u sklopu stare tvrđave. Rekli su mi da je tu stvarana istorija Crvene zvezde, da su se u prošlosti igrale utakmice, što je fenomenalno, jer je ambijent zaista autentičan. Video sam mnogo trofeja i pehara čime su se samo potvrdile priče koje sam čuo pre dolaska u Beograd'', izjavio je Šilb.


Ne propustite