Dženkins: ''Nisam maltretiran!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.02.2014.
14:46
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Posle informacije koja je uzburkala košarkašku javnost u Srbiji, da je u noći posle pobede nad Partizanom navodno doživeo neprijatnosti u jednom beogradskom restoranu, košarkaš Zvezde Čarls Dženkins oglasio se demantijem te informacije. Sam klub poručio d

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Podsetimo, cela tema pokrenuta je na osnovu izjave jedne neimenovane devojke koja je bila prisutna u vreme dok je Dženkins boravio u tom restoranu, a dodatnu zabunu uneo je i jedan Dženkinsov ''tvit'', u kome je nagovestio da je bio uplašen.

Međutim, Zvezdin košarkaš se u utorak oglasio demantovanjem tih spekulacija, tvrdeći da ga Ivan Bogdanov i Velibor Dunjić nisu ni na koji način maltretirali, već da je sa njima razgovarao u prijateljskom tonu.

''U restoranu sam bio u društvu dve devojke. Večerali smo i posle nekog vremena u restoran su ušla dvojica momaka, primetili su me i prišli našem stolu. Na engleskom su mi objasnili da su navijači Crvene zvezde, pokazali su mi svoje tetovaže i pozvali me da im se pridružim za njihovim stolom što sam i učinio.

Bili su izrazito prijateljski nastrojeni, razgovarali smo o utakmici, nije bilo nikakve tenzije ni ružnih reči. Pričali smo o košarci, o onome što nam predstoji u nastavku sezone i važnim mečevima koji slede. Slikali smo se i to je sve'',
objasnio je Dženkins, a prenosi zvanični klupski sajt.

A kad je pomenuti tvit (''Iako sam uplašen, verujem u tebe: Psalm 56:3'') u pitanju, Dženkins i za to ima objašnjenje.

''Ako dobro pogledate moj tviter profil možete videti da mi je među favoritima Biblijsko vreme (@biblte_time). To je bio njihov tvit koji sam ja preuzeo'', dodao je Dženkins.

Povodom svih dešavanja, Crvena zvezda Telekom je iznela i zvanični klupski stav, u kome se naglašava da Zvezda ima odlične odnose sa svojim navijačima.

''U klubu svako radi svoj posao, jasno se znaju zadaci i niti se navijači mešaju u rad uprave, niti rukovodstvo kluba određuje navijačima na koji način će podržavati klub. Crvena zvezda je velika porodica i tako funkcioniše.

Takođe, KK Crvena zvezda Telekom želi da istakne da se ne stidi svojih navijača i jasno poručuje da svaki pojedinac za svoje postupke treba da odgovara po zakon''
,
saopšteno je na sajtu Crvene zvezde Telekom.

Ne propustite