Džigi: ''Bravo, Mitre!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.09.2013.
12:27
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Doskorašnji saigrač Aleksandra Mitrovića u Partizanu Nikola Ninković javno čestitao novom napadaču Anderlehta na partiji i golu protiv Hrvatske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Uz Lazara Markovića i Aleksandra Mitrovića, Nikola Ninković je još pre par godina prepoznat kao jedan od najvećih talenata koje je Omladinska škola Partizana iznedrila.

Međutim, za razliku od pomenute dvojice, popularni 'Džigi' i dalje ne uspeva da u kontinuitetu, iz meča u meč, potvrđuje svoje kvalitete. Protiv Rada je čak ispraćen i zvižducima sa tribina, što ga je prilično pogodilo, pa mu sada preostaje da napornim radom pokuša da nastavi putem kojim su krenuli 'Markec' i Mitrović.

''Problem je što jednu utakmicu odigram odlično, drugu loše, budem među najgorima i cilj mi je da to ispravim. Ne tražim opravdanje u mladosti, ima mojih vršnjaka koji nemaju ove probleme'', izjavio je Ninković, a prenosi ''Žurnal''.

A neki od tih vršnjaka su upravo Marković i Mitrović, kome je Ninković čestitao na golgeterskom prvencu u dresu A reprezentacije Srbije.

''Drago mi je zbog gola Mitrovića i ocena da je bio najbolji na terenu. Svaka mu čast, zatresti mrežu na tako velikoj utakmici mogu samo znalci, želim mu da tako nastavi'', poručio je Ninković koji je sa Mitrovićem igrao od detinjstva.






Ne propustite