Džigi i Marković srušili PKB

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.04.2014.
21:47
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana savladali su zonaša iz Padinske Skele rezultatom 0:2 (0:1) u okviru prijateljskog susreta koji su praksa crno-belih između dva takmičarska meča u JSL.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije savladao je PKB u Padinskoj Skeli rezultatom 0:2 (0:1) u okviru još jedne prijateljske utakmice koje crno-beli ogranizuju između dva takmičarska meča u JSL.

Izabranici Marka Nikolića u utorak su bili gosti zonaša iz Padinske Skele a stručni štab crno-belih ukazao je priliku igračima koji je ne dobijaju ili je retko dobijaju na takmičarskim utakmicama.

PKB - Stanišić, Stanojević, Gazdić, Vičentijević, Jovičić, Stošić, Vijoglavin Ivan, Vanovac, Vijoglavin Aleksandar, Arsekić, Đorđević. Igrali su još: Barišić, Živković, Lozo, Mrđen, Držaić, Petrović, Milovanović, Ljubić, Ristić, Stefanović, Jovanović.

Partizan - Živković (Petrović od 58'), Aksentijević, Petrović (Marković od 65'), Ivković, Ostojić (Stevanović od 58'), Marković (Milovanović od 58'), Pantić (Minić od 58'), Malbašić (Golubović od 64'), Grbić (Rajić od 64'), Ninković (Pantelić od 58'), Beko Fofana.

Golove za Partizan postigli su Nikola Ninković i Saša Marković, u 11. i 90. minutu meča.

Kapiten Partizana na današnjem susretu pogodio je posle asistencije Nemanje Petrovića, dok je Marković glavom zatresao mrežu domaćih u poslednjem minutu susreta.

Marko Nikolić imao je priliku da vidi na delu igrače koji imaju manju minutažu a koji konkurišu za prvi tim, posebno posle suspenzija koje će pojedini prvotimci morati da izdrže tokom gostovanja Javoru.

Crno-beli se u okviru 23. kola sastaju sa Javorom u Ivanjici a posle 22 odigrana susreta zaostaju za Crvenom zvezdom tri boda.

Ne propustite