'Džigi': ''Nisam ljubomoran na Markeca i Mitra što igraju LŠ''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.10.2013.
21:57
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nikola Ninković već nekoliko sezona ima epitet velikog talenta Partizana i srpskog fudbala u celini, ali, ponajviše zahvaljujući burnom temperamentu, još uvek ne uspeva da se iskaže na pravi način.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Najnoviji incident izazvao je nedavno, na gostovanju Slobodi u Užicu, zbog čega je izazvao ljutnju trenera Vuka Rašovića, koji mu je posle brojnih razgovora ipak pružio novu šansu.

Ninković mu je obećao da slične ispade više neće praviti i da će pokazati ono što se od njega očekuje ove sezone, a to je svakako da izraste u jednog od vođa aktuelnog tima Partizana.

A da je svoje 'bubice' uspeo da smiri znatno ranije, možda bismo i njega danas gledali u Ligi šampiona, poput njegovih vršnjaka i doskorašnjih saigrača Lazara Markovića i Aleksandra Mitrovića.

Ninković otkriva da i od njih dobija korisne savete, kao i da nije ljubomoran što njih dvojica igraju na najvećoj evropskoj sceni, a on samo na domaćoj.

''Markec i ja smo 2011. zajedno prekomandovani iz kadetskog u prvi tim, Mitar nam se pridružio godinu dana kasnije, a sad obojica igraju Ligu šampiona, dok se ja ovde još uvek borim se za mesto u timu. Ali, nisam ljubomoran, čujem se često sa njima, stalno mi ponavljaju 'opameti se malo da i ti igraš Ligu šampiona' '', otkriva popularni Džigi, a prenose ''Novosti'.

Međutim, Ninković i pored svega ne žuri sa odlaskom u inostranstvo.

''Suludo je razmišljati da ovde ne mogu da napredujem. Možda bude za mene ponuda na zimu, ali ništa ne bih dobio tako brzim odlaskom, jer je samo četiri meseca kasnije letnji prelazni rok'', zaključio je Ninković.




Ne propustite