Džigiju i Kneževiću dva meča suspenzije

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.09.2013.
21:27
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana Nikola Ninković i Filip Knežević kažnjeni su sa dva meča suspenzije zbog isključenja koja su zaradili u petom kolu JSL. Kažnjeni još Marko Nikolić, predsednik Radničkog iz Niša, Partizan i Čukarički.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dešavanja na mečevima petog kola Jelen Superlige uslovila su da Disciplinska komisija FSS ima pune ruke posla na današnjem zasedanju.

Prvi je na tapetu bio predsednik Radničkog iz Niša Darko Bulatović protiv kog je pokrenut disciplinski postupak zbog nasrtaja na arbitra Maja Vujovića. Vinovnicima incidenta na Karaburmi naloženo je da dostave dodatne izjave a konačna presuda može se očekivati naredne nedelje.

Fudbaleri Partizana Nikola Ninković i Filip Knežević zaradili su po dva meča suspenzije zbog isključenja na mečevima petog kola.

Ninković je u Užicu, zbog verbalnog obračuna sa Miloradom Mažićem, zaradio isključenje, dok je Knežević, kao pozajmljen igrač Partizana, u dresu Radničkog 1923. isključen zbog udaranja fudbalera Rada.

Čukarički je zbog incidenata navijača i vređanja gostiju iz Vojvodine na nacionalnoj osnovi kažnjen sa 200.000 dinara i uslovnom suspenzijom igranja mečeva kod kuće bez prisustva publike, u trajanju od godinu dana!


Trener Novosađana Marko Nikolić kažnjen je sa 100.000 dinara zbog isključenja, koliko je i Partizan "zaradio" zbog pirotehnike u meču sa Radom.

Ne propustite