Džikić odveo ''Orliće'' na EP, prvi rival Crnogorci

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.07.2012.
20:29
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Mlada reprezentacija Srbije otputovala je u Sloveniju, gde će se narednih dana takmičiti na Evropskom prvenstvu. Selektor Džikić nije želeo da daje obećanja u vezi sa plasmanom naše reprezentacije, ali i izrazio očekivanje da će se njegovi igrači maksimal

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Evropsko prvenstvo za košarkaše do 20 godina održava se u Sloveniji od 12. do 22. jula.

Naša reprezentacija otputovala je na ovo takmičenje, gde će se takmičiti sa Crnom Gorom, Francuskom i Nemačkom, ekipama koje su sa Srbijom u A grupi.

Prvi rival je Crna Gora, već u četvrtak s početkom od 20 časova i 45 minuta, a selektor Aleksandar Džikić očekuje veoma težak posao, kako u tom meču, tako i tokom čitavog takmičenja.

"Crna Gora će biti veoma motivisana i imaćemo težak posao. Francuzi su favoriti za jednu od medalja, dok je selekcija Nemačke u gotovo nepromenjenom sastavu u odnosu na prošlu godinu. Grupa u svakom slučaju nije najsrećnija, ali ćemo se boriti", izjavio je Džikić.

Srbiju će na ovom takmičenju predtsvljati sledećih dvanaest igrača:

Aleksandar Cvetković, Nenad Miljenović, Nemanja Dangubić, Đorđe Drenovac, Marko Gujaničić, Petar Lambić, Luka Mitrović, Nemanja Bešović, Bogdan Bogdanović, Stefan Nastić, Marko Luković i Ivan Marinković.


Ne propustite