Eden Azar : ''Murinjo je bio u pravu''

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 17.05.2014.
13:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Čelsija, Eden Azar, istakao je da je pogrešno reagovao nakon meča sa Atletikom iz Madrida kada je rekao da je Murinjo loše pripremio meč.

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Atletiko iz Madrida je pobedio u polufinalu Lige šampiona Čelsi i plasirao se u finale gde će igrati protiv Reala iz Madrida u Lisabonu, a nakon tog meča najnezadovoljniji je bio Eden Azar.

Belgijski fudbaler koji nastupa za Čelsi istakao je da je Žoze Murinjo loše pripremio meč i da nije trebalo da igra toliko defanzivno u drugoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Naravno, Murinjo mu nije ostao dužan, portugalski stručnjak je rekao da se Azar nije dovoljno podredio ekipi, a pre nekoliko dana kada je belgijski reprezentativac dobio nagradu za najboljeg igrača Čelsija u proteklom prvenstvu rekao je da on mora mnogo bolje u narednom periodu, tačnije u narednoj sezoni.

U pravu je, znam da moram mnogo bolje, kako na treningu, tako i na utakmicama.

Moram da postižem više golova i da više učestvujem u akcijama naredne sezone ukoliko mislimo da uradimo nešto naredne sezone.

Kada ste mladi odigrate nekad lošu utakmicu nekad odličnu. Mislim da sam ove sezone bio konzistentniji što je jako dobro za mene.“, rekao je Eden Azar.

Ove sezone belgijski fudbaler je postigao 17 golova u dresu Čelsija.

Ne propustite