Eduardo već rešeta mreže, Grant i dalje samo nadgleda...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.01.2012.
20:42
Izvor: Sportske.net

Avram Grant je danas prvi put od preuzimanja ekipe crno-belih imao priliku da svoje igrače vidi na delu, u prvoj trening utakmici od početka priprema.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana odigrali su današnji meč u ''Zemunelu'', podeljeni u dve ekipe. U duelu ''zelenih i ''narandžastih'' najzapaženiji je bio Brazilac Eduardo, koji je u pobedi ''zelenih'' od 3:1 postigao sva tri gola.

Utakmica je odigrana u tri dela po 20 minuta, a Eduardo je do het-trika došao golovima u 8, 19. i 60. minutu. Jedini gol za ''narandžaste'' postigao je Šćepović u 20. minutu meča.

Novi trener Grant je i danas ostao dosledan svom ponašanju od početka priprema. U iščekivanju odlaska na drugi deo priprema, Izraelac je i ovog puta samo posmatrao svoje igrače, bez komentara, ili bilo kakvih uputstava tokom meča.

Fudbalere Partizana u ponedeljak pre podne očekuje još jedan trening, posle čega će biti slobodni do srede, odnosno do polaska na pripreme u Izrael.

''Zeleni'': Stojković, Aksentijević, Anderson, Ivanov, Volkov, Brašanac, Smiljanić, Babić, Tomić, Eduardo, Dijara. Igrali su još: Kamberović, Jojić.

''Narandžasti'': R. Ilić, Miljković, Ostojić, Stanković, Lazevski,  Kamara, Babović, Jojić, S. Ilić, L. Marković, Šćepović. Igrali su još: Petrović, Brašanac, Manga, Ninković.
 

Ne propustite