Ekonomac pobedom proslavio titulu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.05.2012.
17:44
Izvor: Sportske.net, ekonomac.com

Ekonomac je pobedom u poslednjem kolu Mini lige "spustio zavesu" na uspešnu sezonu u šampionatu Srbije. U hali "Jezero" proslavljena je titula a juče je čitava ekipa bila gost Radničkog iz Kragujevca gde im je od strane sugrađana odato priznanje zbog osva

ekonomac.com
ekonomac.com

Povezane vesti

Ekonomac je u slavljeničkom raspoloženju dočekao ekipu Smedereva pošto je četvrta titula u istoriji kluba bila obezbeđena i pre poslednjeg kola.

Ipak, šampion nije želeo da publiku liši još jedne sjajne partije koja je rezultirala pobedom od (4:2). Nakon meča usledilo je slavlje i dodela pehara i medalja kojoj su prisustvovali i zvaničnici FSS.

Medalje je uručio gospodin Dragan Erić, predsednik futsal komisije u Srbiji. Šampion je dobio i pehar koji će drugu godinu za redom boraviti u Kragujevcu.

U okviru proslave titule "Studenti" su na jučerašnjem derbiju Jelen Superlige bili gosti Radničkog na "Čika Dači". Tom prilikom veliki broj navijača koji se našao na tribinama zahvalio se članovima Ekonomca na tome što na pravi način reprezentuju Grad Kragujevac.

Ekonomac

"Studenti" će 17. maja imati priliku da stave tačku na sjajnu sezonu pošto će se u SC "Šumice" sastati sa Marbom u finalu futsal Kupa. Biće to prilika da se dođe do "duple krune" kojom bi se potvrdila dominacija u Srbiji.

Ne propustite