Ekonomac počeo pripreme

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.07.2012.
20:53
Izvor: Sportske.net, ekonomac.com

Šampion Srbije u malom fudbalu "upalio je motore" i počeo pripreme za predstojeću sezonu. Primarni cilj plasman na fajnal-for u LŠ ali će se jednaka pažnja posvetiti domaćim takmičenjima.

ekonomac.com
ekonomac.com

Povezane vesti

Letnja pauza završena je za igrače Ekonomca pošto je trener Ivan Božović obavio zvaničnu prozivku i počeo sa radom.

"Studenti" će do prvog avgusta boraviti u Kragujevcu a nakon toga odlaze na Zlatibor gde će biti obavljene bazične pripreme. O tome je već bilo reči pre nekoliko dana kada je trener Ekonomca govorio o planu rada za predstojeći period.

Na prozivci su se pojavili igrači koji su ovoga leta stigli u klub a to su Jakov Grcić i Kristijan Radin. Grcić je dogovor sa Ekonomcem postigao još pre više od mesec dana a Radin je ugovor sa šampionom Srbije potpisao pred novinarima koji su prisustvovali prozivci.

"Smatram da ćemo dosta dobiti dolaskom iskusnog Grcića, jednog od najboljih hrvatskih igrača, izuzetno čvrstog i pouzdanog u svim fazama igre. Radin predstavlja perspektivu našeg kluba i srpskog futsala uopšte, ima sjajne predispozicije, koje bi uz dobar rad, trebalo da doprinesu stvaranju zapaženog kvaliteta" rekao je Ivan Božović, trener Ekonomca.

Devetnaestogodišnji Radin u Ekonomac je došao iz zrenjaninskog SAS-a. On je izrazio zadovoljstvo što se priključio uspešnom kolektivu kakav je Ekonomac i poručio da će dati sve od sebe da opravda ukazano poverenje.

Ekonomac će nakon povratka sa Zlatibora odigrati nekoliko kontrolnih mečeva a takmičenje u LŠ počinje u septembru.

Ne propustite