Ekonomac ponovo na vrhu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.04.2012.
19:17
Izvor: Sportske.net

Odigrano je šest mečeva 21. kola futsal Superlige. Ekonomac je na teškom gostovanju u Nišu uspeo da savlada ekipu VIK Naisus pa su "Studenti" ponovo umakli ekipi Marba i nalaze se na prvom mestu sa tri boda više od "Kafedžija".

ekonomac.com
ekonomac.com

Povezane vesti

Ostalo je još da se odigra duel između Letećeg Holanđanina i Kopernikusa pa da 21. kolo futsal Superlige Srbije bude kompletirano.

Ipak, kako taj meč nema poseban rezultatski značaj sve oči bile su uprte na duel koji su igrali VIK Naisus i Ekonomac pošto se Marbo pobedom nad Vranjem izjednačio na tabeli sa ekipom iz Kragujevca.

Vladajući šampioni nisu dozvolili iznenađenje pošto su slavili u pomenutom meču rezultatom (0:2) i tako ponovo umakli Marbu na tri boda prednosti.

Meč u Nišu bio je veoma naporan za Kragujevčane pošto je vodeći gol za Ekonomac postgao Vladan Cvetanović samo sedam sekundi pre kraja prvog dela igre.

Tačku na ovaj susret satavio je Vladan Vesić sredinom drugog dela igre a do kraja meča nije bilo promene rezultata.

Do kraja ligaškog dela prvenstva ostalo je da se odigra još jedno kolo a nakon toga slede doigravanja za titulu i ispadanje iz lige.

U ostalim mečevima 21. kola postignuti su sledeći rezultati:

Niš 92 - Smederevo 2:8
Konjarnik - Tango Liman 5:6
Sas Sagot - Kolubara 5:1
Vik Naisus - Ekonomac 0:2
Vranje - Marbo 2:4

Na tabeli vodi Ekonomac sa 60 osvojenih bodova, drugi je Marbo sa 57 dok su na trećem, odnosno četvrtom mestu Vranje i Smederevo sa 30 poena.

Sutra se igraju mečevi polufinala kupa a sastaće se Vranje i Ekonomac, dok u Smederevu domaća ekipa dočekuje Marbo.

Ne propustite