El Monir cilja trofej sa "Ćuranima"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.04.2013.
15:59
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Libijski internacionalac Mohamed El Monir priznao je da uživa nastupajući za jagodinskog superligaša i istakao da sa ekipom Sima Krunića želi da osvoji trofej koji je ove sezone bliži nego ikada pre.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Mohamed El Monir u Jagodinu je stigao avgusta 2011. godine a tek je u tekućoj sezoni od Sima Krunića dobio veću minutažu koju je na pravi način iskoristio.

Ove godine je imao prilike da nastupa za seniorsku reprezentaciju svoje zemlje pa ne krije da se nije pokajao što je poslušao savete svog meandžera koji ga mu je preporučio dolazak u Jagodinu.

"Na inicijativu mog menadžera, Petra Bazića odlučio sam da dođem u Jagodinu. Vrlo brzo sam se uklopio iako, kada sam dolazio, ništa nisam znao o ovom gradu. Uprava kluba i saigrači su mi pomogli da se, posle kratkog vremena u Jagodini, osećam kao u svom rodnom Tripoliju i tako je i danas" kazao je El Monir.

Libijaca je u duelu sa Radom gledalo nekoliko menadžera ali je El Monir istakao da je njegov fokus usmeren na teren i ostvarivanje uspeha sa Jagodinom u tekućoj sezoni.

"U ovom trenutku mi je najvažnija moja igra u dresu Jagodine. Želim da osvojimo nacionalni Kup i da se ovog leta po drugi put nađemo u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a uz sve to i da zadržimo visoko četvrto mesto na tabeli Jelen Superlige Srbije" zaključio je levi bek "Ćurana".

Jagodina se u okviru 23. kola JSL sastaje sa ekipom Novog Pazara a taj meč je na programu u subotu od 15 časova i 30 minuta.

Ne propustite