EL - Zvezda prejaka za Kineze!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.05.2013.
18:28
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Juniori Crvene zvezde sjajno su startovali na završnom F8 turniru Evrolige. Oni su na startu takmičenja ubedljivo savladali selekciju Kine, uz fenomenalnu partiju raspoloženog Ristića.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde, koju sa klupe predvodi Slobodan Klipa, najavila je velike domete na završnom turniru Evrolige u Londonu.

Crveno-beli su na startu deklasirali selekciju Kine rezultatom 86:61, a ubedljiv trijumf najavili su već u prvoj četvrtini, obzirom da su posle devet minuta igre imali vođstvo od 24:7!

Kinezi su nešto kasnije uspeli da prepolove prednost crveno-belih, ali u nastavku je Zvezda bila znatno bolja i na kraju stigla do konačnih ''plus 25''.

Najbolji u redovima Crvene zvezde bio je Dušan Ristić sa 18 poena i čak 16 skokova, a ''dabl-dabl'' učinak imao je i Gudurić sa po 10 poena i skokova. Odličan je bio i Tejić sa 18 poena, uz šest skokova.

Naredni rival crveno-belima biće španski Huventud, u petak od 12:45h. Tim iz Badalone je na startu tajmičenja u Grupi A bio bolji od Lijetuvos Ritasa - 77:65.

Ne propustite