EL - Zvezda sa 3-0 do finala

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.05.2014.
13:02
Izvor: Sportske.net

Ubedljivom pobedom nad Timom Brazila juniori Crvene zvezde Telekom završili su prvi deo učešća na fajnal-ejtu Evrolige uz maksimalan učinak a u finalu ih očekuje okršaj sa boljim iz duela Real Madrida i Žalgirisa.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Juniorski sastav Crvene zvezde Telekom vezao je treću pobedu na fajnal-ejt turniru Evrolige i tako ostao u dobrom ritmu pred nedeljno finale koje je bilo kaparisano jučerašnjom pobedom nad Huventudom.

Zvezda je danas u rezultatski nevažnom meču savladala Tim Brazil rezultatom 78:54 (19:6, 15:12, 19:12, 25:24) a trener Slobodan Klipa iskoristio je ovaj susret da raspodeli minutažu na sve igrače i odmori one najbolje za sutrašnje finale.

Najbolji učinak u Zvezdinoj današnjoj pobedi imao je Stefan Lazarević koji je za 22 minuta na terenu postigao 14 poena, ostvario 9 skokova i upisao 4 asistencije.

Aleksandar Aranitović ubacio je 12 poena, Rakičević i Stojanović po 10, a blizu dvocifrenog učinka bio je i Aleksa Radanov sa 9 poena.

Crveno-bele očekuje kratak odmor do nedelje u podne kada će se za trofej boriti sa boljim iz duela Real Madrid - Žalgiris.

Ne propustite