Embri kroji reprezentativni spisak

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.07.2012.
21:10
Izvor: Sportske.net, saaf.rs

Selektor reprezentacije Srbije u američkom fudbalu Šon Embri odabraće 55 igrača u Kragujevcu 25. avgusta. Trajaut, trajaće samo jedan dan a svi zainteresovani igrači mogu da se prijave i pokažu koliko vrede.

saaf.rs
saaf.rs

Povezane vesti

Iako je bilo najavljeno da će trajaut za seniorsku reprezentaciju trajati dva dana, odlučeno je da proba traje samo jedan.

Zainteresovani igrači mogu da se prijave za učešće na trajautu koji će biti održan 25. avgusta u Kragujevcu.

"Proba svih zainteresovanih kandidata za članstvo u srpskom nacionalnom timu američkog fudbala biće održana u subotu 25. avgusta u Kragujevcu, a tačno mesto ćemo objaviti kasnije. Planirano je da se u periodu od 13.30 do 14.30 časova obavi registracija pridošlih igrača, posle čega će se od 15 časova krenuti sa probom. Planirano je da se sve završi do 19 časova" – objasnio je Branko Vučinić, Direktor srpske reprezentacije američkog fudbala.

Tada će Šon Embri odabrati najbolje i napraviti spisak od 55 najboljih igrača koji će putovati na pripreme u Banju Vrujci koje počinju 29. avgusta i traju do 8. septembra.

Nakon toga, Srbija putuje u Veliku Britaniju gde će učestvovati na EP a prvi protivnik našeg tima biće reprezentacija Holandije 14. septembra.

Ne propustite