Englezi pišu - Vermalen u Junajtedu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 14.06.2014.
15:42
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi Skaj Sports, Mančester Junajted je sve dogovorio sa belgijskim defanzivcem i članom Arsenala, Tomasom Vermalenom.

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Nakon Bakarija Sanje koji je potpisao ugovor sa Mančester Sitijem i otišao iz kluba kao slobodan igrač, još jedan član defanzivne linije će najverovatnije napustiti Emirate.

Dosadašnji kapiten Arsenala, Tomas Vermalen, od naredne sezone će najverovatnije nositi dres jednog od najvećih rivala Arsenala u poslednjih 20-ak godina, Mančester Junajteda, prenose engleski mediji.

Vermalen je došao u arsenal još 2009. godine iz holandskog Ajaksa, a do sada je zabeležio 110 nastupa za tim iz prestonice Engleske.

Odlazak ovog 28-ogodišnjeg fudbalera je bio očekivan, s obzirom da u poslednjoj sezoni nije dobijao toliko prilike u startnoj postavi kod Arsena Vengera. Francuski stručnjak se mnogo više odlučivao za Košćelnog i Mertesakera kao par centralnih defanzivaca.

Pored Mančester Junajteda za Vermalena su bili zaintresovani pojedini italijanski klubovi predvođeni Juventusom i Fiorentinom, ali su ''Đavoli'' iz Mančestera izgleda bili uporniji u nameri da dovedu reprezentativca Belgije na SP u Brazilu.

Ne propustite