EP: Rivali "Orlova" grcaju u problemima

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.08.2012.
10:20
Izvor: Sportske.net, saaf.rs

Reprezentacija Srbije u američkom fudbalu uskoro će početi pripreme za EP koje se održava u Austriji i Švajcarskoj u septembru a iz Rusije stiže vest da će igrači te reprezentacije sami morati da plate put i smeštaj na EP.

saaf.rs
saaf.rs

Povezane vesti

Iako je Savez američkog fudbala Srbije mnogo mlađi od mnogih drugih saveza evropskih zemalja, ne susreće se ni sa delom problema koji ima ruski Savez.

Selekcija naših reprezentativaca biće održana krajem meseca u Kragujevcu, nakon čega će uslediti skromne pripreme i odlazak na EP.

Ipak, naši rivali se već sada susreću sa problemom da nemaju dovoljno novca da doputuju na EP, niti da plate smeštaj u Austriji odnosno Švajcarskoj.

To je potvrdio i selektor reprezentacije Rusije koji je na jednoj od društvenih mreža zamolio predsednika Vladimira Putina da obezbedi 36.500 evra koliko je "Zbornaji" potrebno za osnovne troškove igranja na EP.

Treba imati u vidu da Rusi, naši protivnici u grupi C, već imaju osvojeno prvo mesto u ovom rangu takmičenja pa ne čudi što se Srbija ozbiljno nameračila na "napadanje" najvišeg plasmana na EP.

Pored Srbije, u grupi C, takmičiće se još reprezentacije Rusije, Belorusije, Holandije i Švajcarske.

Ne propustite