Eto je ljut na Gvardiolu, ne na Murinja!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 24.03.2014.
09:53
Izvor: Sportske.net

Nasuprot izveštajima sa ostrva, Samjuel Eto nije kivan na svog menadžera. Ipak, bez obzira na t okoliko je vremena prošlo, Kamerunac je očito i dalje ljut na svog bivšeg trenera, Pepa Gvardiolu.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Žoze Murinjo je ranije u toku sezone iznenadio javnost, pa i samog Etoa, nazvavši ga starim.

Engleski mediji su spekulisali da je Kamerunac ljut, te da će na kraju sezone i definitivno otići zbog Murinja, zbog koga je u stvari i stigao u London.

Da nije zamerio svom menadžeru potvrđuje i sam Eto, koji ispad svog menadžera pravda kroz njegovo 'sporadično ludilo'.

„Murinjo pred utakmicu postane sasvim drugačija osoba. Kao i svaki čovek, i on ponekad izgubi razum. To je dokazao kada me je nazvao starim, ali on uvek sav pritisak preuzima na sebe.“, rekao je Samjuel Eto, dodavši da se Portugalac potpuno drugačije ponaša od Pepa Gvardiole, svog 'večitog neprijatelja'.

Eto i Gvardiola se nisu razišli u najboljim odnosima, Kamerunac je i dalje kivan na sadašnjeg trenera Bajerna.

„Gvardiola nikada nije bio dobar igrač, bio je prosečan. To sam mu i rekao. Odmah po doalsku u klub je izrekao neke stvari, a ono što me boli jesu izmišljotine koje su puštali u medije. Gvardiola je hteo da me pošalje u Uzbekistan. Dres sa brojem 9 je dao Anriju i tako pokazao totalno nepoštovanje prema meni.“

„Nikada nije imao hrabrosti da mi u lice kaže šta misli. Svoje stavove je poručivao preko igrača. Ćavi mi je preneo tada da Pep želi da ostanem, ali da moram da razgovaram sa njim. Rekao sam 'nikada', ako me ne poštuješ, ne poštujem ni ja tebe.“

„Rukovali smo se kada sam sa Interom igrao protiv Barse, ali to je bilo samo za TV. Iza kamera, pre meča, nije me pozdravio.“, rekao je očito i dalje ljut Samjuel Eto.


Ne propustite