Evrogol prikrio slabosti...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.04.2012.
23:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Strelac sjajnog gola u duelu sa Kuljanima, Filip Mladenović priznaje da ni njegova, kao ni igra cele ekipe nije bila zadovoljavajuća bez obzira na ubedljiv trijumf.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Filip Mladenović je ovog proleća postigao već drugi gol u dresu Crvene zvezde. Posle lepog gola u Ivanjici, još lepši je postigao u subotu protiv Hajduka, ali priznaje da nije zadovoljan svojom partijom u jučerašnjem meču.

''Jedino mogu da budem zadovoljan zbog tog postignutog gola, jer smo igrali loše, pogotovo u prvom poluvremenu, kad smo postigli gol iz jedine prilike. Hajduk je u tom periodu bolje igrao i mislim da nisu zaslužili tako ubedljiv poraz'', izjavio je Mladenović.

Ipak, novi evrogol zaslužuje poseban osvrt.

''Čim sam šutirao, znao sam da će lopta završiti u mreži. Nešto kasnije imao sam novu priliku, ali sam bio u dilemi da li da šutiram, ili da centriram. Zato ću ubuduće šutirati čim mise ukaže prva prilika'', poručio je Mladenović.

Sledi teško gostovanje u Kragujevcu (sreda, 16 časova), a Mladenović očekuje bolju igru svog tima i nastavak serije pobeda.

''Već smo okrenuti derbiju u Kragujevcu, Radnički dobro igra, biće teško, ali spremni smo na sve i verujem u uspeh'', zaključak je Mladenovića.




Ne propustite