Evropa ostala "romantični" san

Autor: Miloš Marković
sreda 16.05.2012.
12:04
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Nakon završnog gostovanja u sezoni, i pred poslednje kolo i ovosezonski oproštaj protiv Slobode, fudbaleri OFK Beograda sumiraju utiske.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Romantičari su pred krajem još jedne sezone u kojoj su se pokazali kao „tvrd orah“, dobar takmičar i zamalo učesnik u evropskim takmičenjima.

Milan Rodić je igrač koji je svojim igrama stigao do spiska mlade reprezentacije, u tandemu sa Batiohom bio je jedan od najopaženijih igrača u prolećnom delu prvenstva.

„Sa Batiohom imam odličnu saradnju i pohvalio bi posao koji obavlja u defanzivi, dosta mi pomaže.“, istakao je popularni Roda koji se posebno osvrnuo na najveću snagu Romantičara – navijače.

„Zahvalio bi se našim navijačima na podršci. Pokazali su da su uz nas u svakoj situaciji i u svakom gradu. Ovom prilikom ih pozivam da nas podrže i u poslednjem kolu i da se zajedno radujemo na kraju.“, rekao je on.

A u poslednjem kolu na megdan Romantičarima stiže ekipa Slobode, ekipa koja je do nedavno bila u konkurenciji za evropsko mesto.

„Dolazi nam na noge ekipa koja je u situaciji u kojoj smo mi priželjkivali da budemo. Slobodu smo već jedanput pobedili, nema razloga da tako ne bude i ovaj put.“, zaključio je Rodić.

Žal za ispuštenom šansom da se Romantičari nađu u Evropi izrazio je i Miloš Mijić, fudbaler koji se u završnici prvenstva raspucao.

„Ovi golovi su došli kao plod dobrih igara u nekoliko prethodnih utakmica, imam osećaj da bih mogao da držim neko vreme ovakav ritam, ali šteta što se završava prvenstvo. Nadam se da ću početi sledecu sezonu kao sto sam ovu završio.“

„Na kraju ostaje žal da nam je malo nedostajalo da igramo u Evropi. Verujem da ćemo sve nadoknaditi u narednom šamipionatu i da ćemo OFK Beograd vratriti na mapu starog kontinenta.“, istakao je Mijić.

Ne propustite