FED Kup - Hoće li kiša pomoći Srbiji?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.04.2014.
15:20
Izvor: Sportske.net

Reprezentativke Srbije ne nalaze se na putu opstanka u Drugoj Svetskoj grupi FED Kupa pošto Rumunija vodi sa 1:0 a drugi dubl meč prekinula je kiša u trenucima kada je Simona Halep bila u zaletu.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

FED Kup reprezentacija Srbije loše je otvorila duel sa Rumunijom, pošto je Sorana Kirstea savladala Anu Ivanović i donela prednost svojoj selekciji.

Bojana Jovanovski došla je u poziciju da "vadi kestenje iz vatre" protiv najbolje rangirane Rumunke na WTA rang listi a drugi dubl meč nije dobro počeo po našu teniserku.

Simona Halep stigla je do ranog brejka i povela sa 3:1 u prvom setu a onda je na startu petog gema, pri rezultatu 15:15 kiša prekinula meč na terenu "Arenale Arene".


Kiša u prestonici Rumunije mogla bi da ima pozitivan efekat na igru Bojane Jovanovski koja će dobiti priliku da bolje otvori nastavak meča, posebno ako se ima u vidu da je Simona Halep bila u naletu i da su nepovoljne vremenske okolnosti više išle na njenu štetu.

Podsećamo da će pobednice u duelu Rumunije i Srbije obezbediti opstanak u Drugoj Svetskoj grupi, dok poraženoj reprezentaciji sledi ispadanje u Evro-afričku zonu.

Ne propustite