Fejsa = titula 'since' 2008!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.05.2015.
22:12
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova Benfike, Ljubomir Fejsa, može da se pohvali nizom od sedam sezona u kojima je na kraju slavio trofej nacionalnog prvaka u zemljama klubova za koje je nastupao što ga svrstava među retke kojima je to pošlo za rukom.

slbenfica.pt
slbenfica.pt

Povezane vesti

Vezni fudbaler Benfike i reprezentativac Srbije, Ljubomir Fejsa, verovatno ne spada u red igrača svetske klase ali je u poslednjih sedam sezona uvek deo tima koji osvaja trofeje.

Nekadašnji prvotimac Partizana od 2008. godine ne zna za neuspeh u nacionalnim šampionatima Srbije, Grčke i Portugala, pošto se u poslednjih šest sezona, računajući i tekuću, našao na tronu sa klubom za koji je nastupao.

Fejsa je sa Partizanom osvojio tri uzastopne titule u Jelen Superligi, iako je godinu dana odsustvovao sa terena zbog teške povrede, a onda je usledila selidba u Grčku gde je sa Olimpijakosom dodao još dve titule u svoj "CV".

Kada se leta 2013. godine preselio na stadion "Svetlosti" moglo se naslutiti da će Benfika prekinuti višegodišnji post sa šampionskim titulama, jer je u svojim redovima imala "čoveka taliju za titule".

Ljubina trofejna serija nastavljena je u sezoni 2014/2015 iako je Srbin propustio veći deo utakmica zbog teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata.

Lisabonski "Orlovi" u subotu su proslavili 34. titulu šampiona a dodajmo i to da je uz Ljubomira Fejsu još jednu titulu u svoju salu sa trofejima dodao i Miralem Sulejmani.

Ne propustite