Filip Đuričić doneo sreću crveno-belim košarkašima

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 11.11.2013.
12:04
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije je pravo sa aerodroma otišao na utakmicu u Pionir, gde je pružio podršku crveno-belima u pobedi nad Cedevitom.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Po završetku velikog lisabonskog derbija, Filip Đuričić je krenuo put domovine, na okupljanje reprezentacije.

Ipak, odmah po sletanju na aerodrom, ovaj mladi fudbaler je krenuo na košarkaški teren, u halu Pionir, kako bi bodrio Crvenu zvezdu protiv Cedevite.

Ko veliki Zvezdaš, Đuričić je uživao u igri svog tima i atmosferi na tribinama.

„Po prvi put sam ovde ove nove sezone, i drago mi je da je Zvezda pobedila kad sam ja bio tu. Odlična igra i atmosfera."

"Malo sam zakasnio ali nisam mogao ranije, došao sam direktno sa aerodroma. Navijam za Zvezdu, veliki sam Zvezdaš i želeo sam da dođem da podržim košarkaše. Redovno ih pratim, imam u Lisabonu srpske kanale. Gledao sam i utakmice u Evroligi takođe. Nažalost, neću moći da budem ovde kada budu igrali protiv Lijetuvasa, pošto idem u Dubai sa reprezentacijom.“, rekao je Đuričić u razgovoru za portal 'redstarbelgrade.info'.

Upravo će Đuričić danas svom omiljenom timu odlučivati o 'sudbini' u četvrtfinalu Kupa, zajedno sa Zoranom Tošićem, ovaj reprezentativac će izvlačiti parove za novu rundu takmičenja.

Naravno, prati igre fudbalera, smatra da će ove sezone Zvezda stići i do šampionske titule.

„Ne izgleda igra kao što bismo svi voleli, ali bitno je da se osvajaju bodovi i sve će doći na svoje. Vratili smo se u trku za titulu nakon derbija, i verujem da će Zvezda biti šampion ove sezone.“, zaključio je Filip Đuričić.


Ne propustite