Filip i Luka prezadovoljni, konkurencije se ne plaše...

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.01.2012.
16:56
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pojačanja Crvene zvezde u aktuelnom prelaznom roku imaju samo pozitivne utiske sa prvih treninga u novom klubu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Robert Prosinečki je po završetku jesenjeg dela sezone insistirao na njegovom dolasku, pa je sada na Filipu Mladenoviću da to poverenje i opravda.

Drugog dana priprema smatra da se već uklopio u novu sredinu.

''Prezadovoljan sam, sve je u najboljem redu. Dobro sam se uklopio, a pojedine igrače sam poznavao i odranije. Na svakom koraku se vidi i oseća veličina kluba a o radu sa veličinom kao što je Prosinečki, ne treba trošiti reči - čast mi je i zadovoljstvo'', poručuje Mladenović i dodaje da se ne plaši konkurencije za mesto u timu.

''Duško Tošić i Nikola Petković su provereni igrači, imaju veliki kvalitet. Takva konkurencija me svakako raduje, biće dosta utakmica i prostora za svu trojicu'', ističe Mladenović i naglašava da veruje u svoje kvalitete.

Slično razmišlja i Luka Milivojević, pojačanje iz Rada, od koga se, takođe, dosta očekuje.

''Naravno da svi više volimo fudbalske stvari na treninzima, ali dobra fizička i taktička sprema je ključ uspeha. Lično, očekujem da ću i pored izuzetno velike konkurencije u timu, uspeti da izborim svoje mesto i ostvarim san da zaigram pred Delijama. Prilika mi se ukazala, sad ne smem da je prokockam'', izjavio je Milivojević.

Ne propustite