Filip Kljajić od petka u Partizanu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.02.2014.
18:06
Izvor: Sportske.net

Golman Filip Kljajić u petak bi trebalo da postane novi fudbaler Partizana koji će ga odmah proslediti na šestomesečnu pozajmicu u Teleoptik.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Šestostruki uzastopni šampion Srbije odlučio je da pojača konkurenciju među stativama. Sportski direktor crno-belih, Albert Nađ, potvrdio je da bi u petak trebalo da bude postignut dogovor sa dosadašnjim golmanom Rada, Filipom Kljajićem.

Ukoliko dođe do dogovora, Kljajić će narednih šest meseci provesti na pozajmici u Teleoptiku a tek od letnjeg pripremnog perioda bio bi priključen prvom timu Partizana.

"Ukoliko bude sve u redu Kljajić će potpisati četvorogodišnji ugovor i u narednih šest meseci će braniti za Teleoptik" kazao je Albert Nađ za "Novosti".

Filip Kljajić ima 23 godine, ponikao je u omladinskoj školi Crvene zvezde, a karijeru je gradio u beogradskom Hajduku, Šumadiji iz Jagnjila i Metalcu iz Gornjeg Milanovca, da bi 2012. godine prešao u FK Rad.

Pre Kljajića Partizan je doveo i golmana Luku Gajića iz hrvatske ekipe Rudeš, a Gajić je takođe prosleđen Teleoptiku na pozajmicu.

Ne propustite