Filip Kostić "zapalio" Groningen "projektilom" u nadoknadi!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.04.2014.
22:03
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova Groningena režirao je četvrti uzastopni trijumf te ekipe u Erediviziji spektakularnim golom u nadoknadi vremena duela sa Bredom.

fcgroningen.nl
fcgroningen.nl

Povezane vesti

Kragujevčanin Filip Kosić nastavlja da trasira put ka reprezentaciji Srbije fantastičnim partijama u dresu Groningena.

Groningen je u prvom meču 32. kola Eredivizije savladao Bredu rezultatom 2:1 (0:0) a pobedonosni pogodak postigao je Filip Kostić u 92. minutu susreta!

Bivši član Radničkog iz Kragujevca upisao je još jednu blistavu partiju u dresu Groningena jer je, pored pobedonosnog gola, učestvovao i kod vodećeg gola domaćih, pošto je nad Kostićem napravljen penal koji u pogodak pretvorio Van der Velden.

Ekipa za koju je večeras nastupao i Uroš Matić stigla je do izjednačenja u 73. minutu preko Stipa Perice a Breda je bez boda ostala zahvljujući Filipu Kostiću.

U drugom minutu sudijske nadoknade Kostić je povukao loptu ka sredini terena i sa više od dvadeset metara zatresao mrežu Brede za ekspoloziju na stadionu u četvrtu uzastopnu pobedu Groningena u Erediviziji.

"Zeleni" posle ove pobede ostaju u borbi za mesto koje vodi u plej-of i borbu za izlazak u Evropu, a Kostić pokazuje da je spreman za poziv u reprezentaciju Srbije, kako je rekao i u ekskluzivnom intervjuu za naš sajt koji možete pogledati OVDE.


Ne propustite