Filipović: "Jedna od najboljih utakmica u sezoni"

Autor: Beta Beta
petak 30.05.2014.
22:08
Izvor: Beta

Vaterpolista Radničkog Filip Filipović konstatovao je da su Kragujevčani odigrali verovatno najbolji meč u sezoni u polufinalu Lige šampiona.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije i prvotimac Radničkog Filip Filipović ocenio je danas da je njegova ekipa u polufinalu Lige šampiona protiv Partizana odigrala jednu od najboljih utakmica ove sezone.

"Odigrali smo jedan od najboljih mečeva u sezoni. Mislim da ćemo uspeti da zadržimo ovaj visok nivo igre u odbrani i napadu. Čestitam Partizanu na jučerašnjem rezultatu protiv Pro Reka", rekao je Filipović posle meča.

Radnički je danas u polufinalu LŠ u Barseloni pobedio Partizan sa 9:4, a sutra će se od 20.00 sastati sa Barselonetom, koja je večeras pobedila Primorje sa 10:8.

"Mislim da imamo 50 odsto šansi da osvojimo trofej sutra", rekao je Filipović.

Vaterpolista i kapiten Partizana Dušan Mandić rekao je da je Radnički zasluženo izborio učešće u finalu.

"Juče smo protiv Pro Reka pokazali šta možemo da učinimo i šta Srbi zaista mogu u vaterpolu. Zaista sam ponosan na svoj tim, ali danas je Radnički jednostavno bio bolji i zasluženo su ušli u finale. Želim im svu sreću u finalu", rekao je Mandić.

Partizan će u subotu imati priliku da se protiv Primorja bori za bronzu što bi u datim okolnostima u kojima klub funkcioniše bilo ostvarenje ekvivalentno osvajanju titule evropskog prvaka.

Ne propustite