Filipović: ''Zašto se žali Zvezda?''

Autor: Darko Mitrović
subota 19.10.2013.
11:28
Izvor: Sportske.net, nase novine

Kapiten kragujevačkog Radničkog čudi se zbog negodovanja iz Crvene zvezde povodom sistema takmičenja u Ligi šampiona i žreba poslednjeg kola kvalifikacija za ovo takmičenje, koji im je za rivala dodelio italijanski Pro Reko.

vkradnicki.com
vkradnicki.com

Povezane vesti

Podsetimo, nezadovoljan žrebom, i predsednik Crvene zvezde Viktor Jelenić sazvao je pre par dana konferenciju za novinare, izrazio sumnju u želju našeg predstavnika u LEN Aleksandra Šoštara da pomogne i ostalim našim klubovima, a ne samo Partizanu, ali kao ni Šoštar, ni kapiten kragujevačkog Radničkog Filip Filipović ne vidi razloga za toliku buku iz Zvezde.

Srpski reprezentativac podseća da je i Radnički u prethodnoj rundi kvalifikacija morao na megdan istom tom Pro Reku, i to na njegovom bazenu i da se niko iz Radničkog nije bunio zbog žreba.

Kragujevčani su dobili favorizovane Italijane, osvojili prvo mesto u toj kvalifikacionoj grupi i tako na indirektan način ''pomogli'' da dođe do duela Zvezda - Pro Reko u završnici kvalifikacija.

''Ne shvatam čemu toliko nezadovoljstvo u Zvezdi povodom žreba. I mi smo igrali protiv Pro Reka, na njihovom terenu, bez revanša, pa nismo sazivali slične konferencije za novinare.

Zvezda je prvak države, prvak Evrope, nije bitno promenila ekipu, tako da nema razloga da ne veruje u sebe protiv ekipe koju je Radnički pobedio. Shvatam da se ovakvim stvarima pravi alibi, ali nema potrebe za tim'',
ističe Filipović u izjavi za ''Naše novine''.

Ne propustite