Fiorentina sa igračem manje do boda u Parmi!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 24.02.2014.
20:52
Izvor: Sportske.net

Fiorentina je gubila veći deo meča, imala je čak i igrača manje, ali je uspela u takvim okolnostima da izvuče bod na veoma teškom gostovanju.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Meč je nešto ofanzivnije započela ekipa iz Firence, pokušavali su šutevima Kvadrado i Borha Valero, ali bez nekog prevelikog uspeha, da bi jedinu šansu u tom delu meča za Parmu propustio Amauri na asistenciju Biabianija.

Parma se polako oslobađala, počela je žešće da napada, a Biabiani je propustio još jednu povoljnu šansu za svoju ekipu.

U 39. minutu smo videli i prvi gol na meču. Stvari u svoje ruke je uzeo Antonio Kasano, pogodio je po sredini gola iz srca šesnaesterca za 1:0.

Međutim, radost navijača Parme je tek počela da se ispoljava kada je Kvadrado pogodio iz veoma teške situacije na asistenciju Matrija, a na semaforu je pisalo 1:1. Igrao se 41. minut, a ovim rezultatom se završilo prvo poluvreme.

Na početku drugog Antonio Kasano je stvorio jednu priliku svom saigraču Marku Parolu, ali on nije uspeo da savlada Brazilca Neta.

U 49. minutu Nenad Tomović je startovao nad Biabianijem koji se i povredio nakon tog starta u šesnaestercu Viole, a sudija nije imao dilemu, pokazao je na belu tačku.

Siguran izvođač bio je Amauri za 2:1 za Parmu.

Da nevolja bude veća po Fiorentinu, desni bek te ekipe na ovom meču je dobio drugi žuti karton samo nekoliko minuta nakon drugog gola Parme, što je značilo da će Fiorentina ostati sa igračem manje do kraja ovog meča.

Ipak, nisu se predavali fudbaleri iz Firence.

Kvadrado je bio najagilniji u napadu svog tima, ali nije uspevao nešto više da uradi za svoj tim, Parma je sredinom drugog poluvremena držala konce igre u svojim rukama.

Ipak, Kvadrado je iznudio slobodan udarac u 84. minutu meča za Fiorentinu, a stvar u svoje ruke je uzeo Matias Fernandez.

Lopta je otišla u levi gornji ugao za veliku radost navijača Fiorentine, bilo je 2:2.

Do kraja se ništa značajnije nije dešavalo osim jo dva crvena kartona na obe strane (Munari i Valero), ostalo je 2:2, a fudbaleri Fiorentine mogu biti mnogo zadovoljniji nakon ovog meča.

Golove sa ovog meča možete pogledati OVDE.


Ne propustite