FK Jagodina: "Hoćemo Superkup u Banjaluci"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.05.2013.
20:54
Izvor: Sportske.net

Predsednik Fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović izašao je u javnost sa predlogom koji će biti prosleđen Fudbalskom savezu Srbije a koji se tiče organizovanja Superkupa Srbije. Uz to, osvajač Kupa predlaže da prvo izdanje bude odigrano u Banjaluci.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Osvajaču nacionalnog Kupa Srbije usladili su se trofeji preko noći. Predsednik FK Jagodina izneo je predlog da u avgustu bude odigran Superkup Srbije i da to u buduće postane praksa u našoj zemlji.

"Smatramo da je to dobra ideja, jer je Srbija jedna od malobrojnih zemalja u Evropi u kojoj ne postoji Superkup. Neko će reći da smo se toga setili sad kada je Jagodina osvojila Kup, ali naša želja nije da takmičenje postoji za jedno leto, nego da se ustanovi trajno i da taj meč ujedno bude simboličan start sezone" kazao je Goran Milanović a prenose "Novosti".

Ukoliko bi Fudbalski savez Srbije zaista prihvatio tu ideju u avgustu bismo gledali okršak Partizana i Jagodine u Superkupu kao osvajača prvenstva i Kupa.


Milanovićev predlog je da se prvo izdanje tog takmičenja igra u Banjaluci.

"Naša želja je da se prvo izdanje Superkupa igra u Banjaluci" otkriva predsednik Jagodine.

Ideja da se i u Srbiji igra Superkup nije prvi put izašla iz usta predsednika Jagodine. O njoj se govorilo i pre nekoliko sezona ali nije došlo do realizacije tog predloga pa ostaje da se vidi hoće li ovoga puta biti sluha.

Ne propustite