FK Jagodina: "Kako je Zvezdi ukinuta suspenzija?"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 14.02.2014.
23:50
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Čelnici fudbalskog kluba Jagodina zapitali su se kako je Zvezdi ukinuta suspenzija na registraciju igrača kada superligaš iz Pomoravlja nije dobio ni cent od 180.000 evra, koliko im crveno-beli duguju.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda očito će moći da registruje pojačanja iz zimskog prelaznog roka, iako je previše nejasnoća oko toga kako je vicešampionu Srbije ukinuta suspenzija na to pravo.

Tokom večeri Natanijel Asamoa se oglasio sa tvrdnjom da mu crveno-beli još uvek nisu isplatili dugovanja koja imaju prema njemu, a ubrzo je usledio i demanti sa "Marakane".

Nova vest koja će dodatno uzburkati strasti stiže iz Jagodine. Sportski direktor FK Jagodina Životije Jeremić izjavio je za "Sportski žurnal" da Zvezda nije uplatila ni cent od ukupne sume od 180.000 evra, koliko duguje "Ćuranima".

"Pripremili smo pare za izmirenje duga prema svim igračima zbog kojeg smo suspendovani. Međutim, čekali smo da vidimo kako će Zvezdi biti ukinuta suspenzija, jer na račun našeg kluba nije legao ni jedan dinar od strane višestrukog prvaka i pobednika Kupa Srbije" izjavio je Jeremić.

Jagodina je zbog toga posegla za nepopularnom merom puštanja menice koja je blokirala račun FK Crvena zvezda u pomenutom iznosu.

"Pustili smo menice i Zvezdin račun je i zbog toga u blokadi na iznos od oko 180.000 evra u dinarskoj protivvrednosti" saopštio je Jeremić.

Posle svega, čini se da priča o zabrani registracije igrača klubovima koji duguju bivšim igračima, trenerima ili nekom drugom klubu, postaje više no smešna što je u petak tokom dana i večeri postalo tako očigledno.

Ne propustite