FK Sloboda: ''Poručujemo najugroženijima da smo sa njima!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.05.2014.
13:57
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Užica priključio se akciji prikupljanja sredstava za pomoć ugroženom stanovništvu u poplavama u Srbiji.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Kako je saopšteno na zvaničnoj Fejsbuk stranici FK Sloboda, u utorak je na predlog klupskog Sekretarijata održana zajednička telefonska sednica Upravnog odbora i Skupštine kluba, posle koje je klub izdao sledeće saopštenje:

''FK Sloboda Point se uključio u akciju prikupljanja pomoći ugroženom stanovništvu u borbi sa poplavama i posledicama koje su pogodile veliki deo naše zemlje.

U želji da pomogne ugroženom stanovništvu Srbije FK „Sloboda Point“ poziva sve svoje članove UO, Skupštine kluba, stručni štab, igrače, bivše igrače, saradnike, prijatelje kluba, navijače i sve dobronamerne građane da se uključe u akciju prikupljanja pomoći.

Pored sredstava koje je uplatila Zajednica klubova JSL Srbije, koja su zajednička sredstva svih klubova, odlukom sekretarijata FK „Sloboda Point“ klub će uplatiti i iznos od 100 000 dinara. Svi zaposleni, stručni štab, igrači, treneri od majske zarade izdvojiće 10% u sredstva solidarnosti.

Kada se stvore uslovi, FK „Sloboda Point“ će organizovati utakmicu humanitarnog karaktera sa koje će celokupan prihod ići u istu namenu.

Kao i više puta do sada, na poziv Vlade Republike Srbije, naši članovi i navijači odazvali su se pozivu i angažovali u funkciji pružanja pomoći najugroženijim delovima Srbije. To ćemo činiti i u narednom periodu, i u saradnji sa Opštinskim štabom za vanredne situacije u Užicu planirati konkretne aktivnosti u cilju pomoći ugroženima.

Dinarski račun Vlade Republike Srbije: 840-3546721-89

SVRHA UPLATE: Otklanjanje posledica vanrednih okolnosti - poplave

Ovim putem poručujemo najugroženijima da smo sa njima!'', kaže se u saopštenju Užičana, a koje su potpisali predsednik Upravnog odbora Dragan Subotić i potpredsednik Skupštine kluba Dragan Strunjašević.

Ne propustite