Flanagan: ''Hoćemo titulu za Džerarda''

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 15.04.2014.
18:33
Izvor: Sportske.net

Džon Flanagan, fudbaler koji dejstvuje po levom boku Liverpula, istakao je da kapiten Stiven Džerard apsolutno zaslužio da osvoji titulu u Premijer ligi.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Stiven Džerard i Džon Flanagan su jedini fudbaleri Liverpula koji su i rođeni u tom gradu, a levi bek tog tima je čak i živeo pored Enfilda.

Džerard vodi tim Liverpula ka tituli, trenutno na tabeli imaju 2 boda više od Čelsija i 7 bodova više od Mančester Sitija koji ima dve utakmice manje.

Do kraja prvenstva Liverpul ima još četiri utakmice, a sledeća je već na programu za vikend kada gostuju Noriču, ekipi kojoj gori pod nogama i koja ima veoma težak raspored do kraja šampionata.

Flanagan je dosta napredovao ove sezone, a za to najviše hvali svog kapitena.

On je neverovatan. Apsolutno je zaslužio ovo što mu se dešava, hoćemo za njega da osvojimo titulu.“, rekao je Flanagan.

Nakon pobede nad Mančester Sitijem moramo da ostanemo sa obe noge na zemlji i da se fokusiramo na meč sa Noričom. Moramo nastaviti da se borimo do samog kraja prvenstva.“, istakao je bek Liverpula.

Utakmica sa Noričom je na programu u nedelju, a nakon te utakmice sledi nam još uzbuđenja, na Enfildu ćemo gledati još jednog pretendenta na titulu, ekipu Čelsija predvođenu Žozeom Murinjom.

Ne propustite