Forma u usponu, dovoljno za Evropu...?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.09.2012.
21:57
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana danas su imali zasluženi odmor posle jučerašnjeg derbija na ''Karađorđu'', a od sutra ih očekuju pripreme za gostovanje Rubinu iz Kazanja u drugom kolu Lige Evrope.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Rezultat jučerašnje utakmice u Novom Sadu svakako može da raduje pred teško iskušenje koje crno-bele u četvrtak očekuje u Kazanju, ali u Humskoj nema euforije, čak se i priznaje da je po prikazanoj igri pobeda od 3:0 protiv Vojvodine možda i previsoka.

Naime, kapiten crno-belih Saša Ilić je podsetio da je sve do drugog gola crno-belih Vojvodina bila opasniji rival i često pretila Stojkovićevom golu. Abubakar i drugovi to, međutim, nisu uspeli da iskoriste, usledili su sjajni golovi Ilića i Markovića za ubedljiv trijumf.

Ali, s druge strane, ono što svakako raduje pred novo evropsko iskušenje, jeste činjenica da crno-beli nisu stvorili previše prilika, ali da su bili vrlo efikasni, koristeći svoje šanse u velikom procentu.

Taj kvalitet je do sada nedostajao Partizanu u evropskim mečevima i bilo bi jako dobro ukoliko bi nešto slično ponovili i u Kazanju, jer se u Evropi propuštene prilike skupo plaćaju. U to su se crno-beli suviše često uveravali poslednjih sezona.

Ohrabruje i činjenica da je Saša Marković podesio nišanske sprave, obzirom da bi još jedan njegov projektil, poput onog jučerašnjeg Partizanu u četvrtak dobro došao.

Toga je potpuno svestan i mladi vezista crno-belih.

''Ako bude trebalo, raspaliću i sa centra!'', poručio je Marković, a prenose ''Novosti''.









Ne propustite