FSS - Izvršni odbor 26. decembra, a Skupština...?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.12.2013.
19:43
Izvor: Sportske.net, fss.rs

U utorak je u Staroj Pazovi održana sednica Odbora za hitna pitanja FSS, na kojoj je doneta odluka da se za 26. decembar zakaže Izvršni odbor, kada bi trebalo da bude poznato i kada će se održati toliko iščekivana sednica Skupštine.

panoramio.com
panoramio.com

Povezane vesti

Sednici Odbora za hitna pitanja predsedavao je Tomislav Karadžić, još uvek aktuelni predsednik FSS, a najznačajnija odluka je zakazivanje zasedanja Izvršnog odbora za 26. decembar.

Tada bi trebalo da bude preciziran i termin održavanja naredne Redovne sednice Skupštine FS Srbije, na kojoj će se, kako se očekuje, raspravljati i o daljem ostanku Tomislava Karadžića na funkciji predsednika FSS, odnosno izboru njegovog potencijalnog naslednika.

Osim zakazivanja Sednice IO, Odbor za hitna pitanja se saglasio sa izborom najboljih pojedinaca u 2013. godini. Prema tome, Branislav Ivanović je najbolji igrač, a Ljubinko Drulović najbolji trener u godini na izmaku.

Njima će pripasti tradicionalna visoka priznanja - "Zlatne lopte FSS", na svečanosti zakazanoj za 27. decembar 2013. u beogradskom hotelu "Metropol".

Jedna od tema bila je i pomoć kragujevačkom Radničkom u cilju podizanja spomenika tragično nastradalom navijaču ovog kluba Dušanu Todoroviću.

''FS Srbije još jednom izražava najiskrenije saučešće porodici pokojnog Dušana Todorovića, verujući da će ovim potezom pomoći očuvanju sećanja na njega'', kaže se, između ostalog, u saopštenju na zvaničnom sajtu FSS.

   

Ne propustite