Fudbaleri Šumadije isprebijani u Pazaru!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.09.2012.
17:35
Izvor: Sportske.net, sumadijapress.co.rs

Pravi skandal dogodio se posle utakmice u Novom Pazaru, između Jošanice i kragujevačke Šumadije 1903, u okviru trećeg kola Zone Morava.

sumadijapress.co.rs
sumadijapress.co.rs

Povezane vesti

Neposredno po završetku meča, najpre je došlo do koškanja među igračima, da bi onda na teren uletelo nekoliko desetina navijača Jošanice koji su nasrnuli na gostujuće fudbalere i naneli im teške telesne povrede!

O kakvim povredama se radi, novinarima je danas otkrio Vladimir Čađenović, generalni sekretar Šumadije 1903.

On je izjavio da se trener Željko Vasić nalazi u bolnici zbog trostrukog preloma vilice i da će morati na operaciju, a da su igračima povrede nanete štanglama, lopatama i kamenicama.

''Povređeni su fudbaleri Nikola Đoređvić, kome je slomljen nos, Milan Stamatović ima iščašenje ramena, Mihajlu Veličkoviću polomljeni su zubi i rasečena usna, Stefanu Petroviću naprslo je stopalo, Stefan Milošević zadobio je naprsnuće nosne kosti, a svi ostali imaju modrice po telu i glavi'', izjavio je Čađenović.

On je dodao i da tokom same utakmice nije bilo nagoveštaja da će se nešto slično dogoditi i da za ovakav incident nije bilo nikakvih razloga.

Inače, predsednik Šumadije Nenad Vasiljević najavio je da će zatražiti hitnu sednicu Fudbalskog saveza regiona Zapadna Srbija, kako slučaj prebijanja igrača tog kluba ne bi bio zataškan.

Ne propustite