Fulam preko mejla otpustio Hangelanda!

Autor: Vladimir Nestorović
sreda 04.06.2014.
13:17
Izvor: Sportske.net

Londonski klub je ispao iz lige, pa se odlučio na smanjenje troškova, a prvi na udaru bio je iskusni štoper, koji je otkaz dobio preko elektronske pošte!

Beta/AP Photo /  Joe Giddens, PA
Beta/AP Photo / Joe Giddens, PA

Povezane vesti

Brede Hangeland naredne sezone neće nositi dres Fulama. Norvežanin je ostavio sjajan utisak na 'Krejven Kotidžu', ali je klub morao da raskine ugovor sa njim, a veruje se da je razlog smanjenje troškova posle ispadanja kluba u Čempionšip.

32-godišnji Hangeland u martu imao je ugovor na još godinu dana.

U Fulam je stigao 2008. godine iz Kopenhagena i bio prvo pojačanje koje je u klub doveo tadašnji trener Roj Hodžson. Odigrao je 272 meča za tim iz Londona i postigao 12 golova.

"Želimo da se zahvalimo Bredeu za njegovu posvećenost i vernost klubu u prethodnih šest i po godina, kao i da mu poželimo sve najbolje u budućnosti." - navodi se u kratkom saopštenju Fulama, koji je samog Hangelanda, prema njegovim rečima, otpustio preko mejla.

Hangeland je istakao da je rayočaran načinom na koji se klub poneo prema njemu.

„Obavešten sam preko mejla. Niko iz kluba mi se prethodno nije obratio niti razgovarao sa mnom o budućnosti i statusu.“

„Nakon šest i po godina vrednog rada, odanosti klubu, pet godina noseći kapitensku traku osećam se izneverenim i razočaranim načinom na koji se klub poneo.“, rekao je Hangeldand.

Iskusni štoper sada bez obeštećenja može da pređe u neki drugi klub. Možda opet zaigra u Premijer ligi?

„Verujem da i dalje mogu mnogo toga da ponudim kao fudbaler i radujem se narednom poglavlju svoje karijere.“, dodao je on.

Ne propustite