Gaćinović dve nedelje van terena

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.04.2014.
21:06
Izvor: Sportske.net

Prvotimac novosadske Vojvodine Mijat Gaćinović povredio je unutrašnje ligamente kolena zbog čega će naredne dve nedelje provesti van terena.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine izborili su u sredu plasman u još jedno finale nacionalnog Kupa, ukupno sedmo u svojoj istoriji, ali je za Branka Babića stigla jedna ne tako povoljna vest koju mu je saopštio medicinski tim.

Strateg Novosađana neće moći da računa na Mijata Gaćinovića u naredne dve nedelje zbog povrede koju je reprezentativac Srbije doživeo na treningu u ponedeljak ujutru.

"Nategao sam unutrašnje ligamente kolena i procena je da ću pauzirati dve nedelje. Idem na terapije redovno i nadam se što bržem povratku na teren" kazao je Gaćinović.

Zajedno sa Bojanom Nastićem on je u sredu doputovao u Suboticu gde je sa tribina "Gradskog stadiona" bodrio svoje saigrače u borbi za plasman u finale.

Podsećamo da je Mijat Gaćinović bio jedan od najboljih pojedinaca u subotnjem remiju Vojvodine i Partizana a povreda će ga odvojiti od terena tokom naredne dve nedelje, pa neće biti u stanju da pomogne svojoj ekipi u duelima sa Radom i Slobodom iz Užica.

Ne propustite